olivetti
   Czech     English
o společnosti produkty služby technická podpora partneři aktuality navigace kontakty
        aktuality
     aktuality
     e-mail servis






Nová řada barevných multifunkčních systémů OLIVETTI (13.05.2008)

Tři multifunkční barevná digitální zařízení splňující nároky moderní kanceláře pro tisk, skenování a kopírování.

MULTIFUNKČNOST
Systémové změny dokumentových procesů a toků v moderních kancelářích v posledních několika letech vyvolaly potřebu kompaktních systémů s vysokou tiskovou kvalitou a co nejširší funkční výbavou.
Olivetti d-Color MF201plus, d-Color MF250 a d-Color MF350 představují kompletní řešení těchto požadavků. Poskytují pokročilé nástroje pro řízení barevného zobrazení a vyznačují se snadnou obsluhou a neobyčejnou spolehlivostí. Nejnovější generace dokončovacích doplňků rozšiřuje bohaté funkční možnosti strojů, zvyšuje produktivitu, kvalitu finálních dokumentů a zkracuje nutný pracovní čas.

PRODUKTIVITA
Jednoprůchodová tandemová technologie se čtyřmi nezávislými laserovými dvojpaprsky zaručuje vysokou rychlost, nízké náklady a špičkovou kvalitu jak černobílého, tak i barevného tisku.
S rychlostmi v rozsahu od 20 do 35 stran za minutu pro barevné i černobílé úlohy se všechny tři modely zařazují mezi současná nejpokročilejší barevná zařízení a zároveň i mezi nejproduktivnější černobílé systémy.
Ukládání úloh a dokumentů na interní pevný disk zrychluje a zásadně inovuje pracovní postupy. Stroj se tak rychle změní v centrálu pro archivaci, distribuci a sdílení informací. Prostřednictvím uživatelských a sdílených schránek je navíc přístup k uloženým infor¬macím a dokumentům velmi rychlý, snadný a efektivní.

KVALITA
Inovovaný polymerizovaný toner obsahuje částečky pigmentu naprosto shodné velikosti. Tak zaručuje perfektní tiskovou kvalitu a nepřekonatelnou ostrost obrazu. Reprodukce tenkých linek a drobných detailů je naprosto dokonalá. Pro zvýšení ekonomičnosti provozu disponují systémy speciálním režimem úspory až 50% toneru při zachování dostatečné kvality obrazu.

PRAKTIČNOST
Díky ergonomickému designu vyhovují stroje zvýšeným nárokům na úsporu místa. Rychlý přístup ke všem uživatelským funkcím a programům usnadňuje přehledný ovládací panel vybavený velkým dotykovým displejem s intuitivní navigací ve funkčních nabídkách. Systém podávání papíru je rozšířitelný až na čtyři velké univerzální zásobníky s předním doplňová¬ním, umožňující použití vyšších gramáží papíru. Speciální funkce „bannerového“ tisku dokáže vytvořit výtisk o délce až 1,2 metru a tak tisknout různé komunikační a aranžovací materiály nestandardních formátů. Doplňkový finišer je plně integrován do těla stroje, a tudíž je zachován kompaktní a prostorově úsporný tvar zařízení i po instalaci finišeru. Modulární koncepce systémů umožňuje uživateli postupně rozšiřovat zařízení v souladu s vývojem jeho potřeb na různé doplňkové funkce. Výběr doplňkových příslušenství v širokém rozsahu umožňuje třídění, sešívání, děrování, automatickou výrobu sešitých brožur, třídění výtisků do přihrádek jednotlivých uživatelů nebo oddělování tisků od kopírování či přijatých faxů.

EFEKTIVITA
Systémy jsou konstruovány tak, že provádějí různé automatické procesy pro zvýšení efektivity. Například při výrobě černobílých dokumentů jsou barevné tonerové jednotky zcela odpojeny. Automatický výběr formátu či orientace papíru umožňuje spuštění úlohy, aniž by uživatel musel provádět manuálně příslušná nastavení.

TISKOVÝ KONTROLER
Systémy jsou standardně vybaveny tiskovým kontrole¬rem poslední generace, který podporuje operační systémy Windows, Macintosh, Unix a Citrix. Umožňuje tak jejich integraci do jakéhokoliv síťového prostředí. Uživatelské rozhraní podporuje všechny tiskové jazyky PCL a PostScript. Velmi pokročilé tiskové možnosti a funkce nabízejí systémy rozšířené o doplňkový tiskový kontroler Fiery (pouze pro modely d-Color MF250 a d-Color MF350).

BEZPEČNOST
Všechny tři systémy mají implementováno řešení pro bezpečnost dat a ochranu přístupu.
Vedle standardních funkcí jako je například heslo pro tisk důvěrných dokumentů, nabízejí možnost rozšíření o bezpečnostní doplňky jako biometrický terminál identifikující otisk prstu nebo terminál pro identifikaci IC karet.

Více informací najdete na: d-Color MF201plus



Copyright © 2015 COMPLET a.s.- vstupní stránka  /   prezentace UNIBIND  /   prezentace OLIVETTI