olivetti
   Czech     English
o společnosti produkty služby technická podpora partneři aktuality navigace kontakty
        aktuality
     aktuality
     e-mail servis






Nové multifunkční kopírky OLIVETTI středního výkonu (10.05.2008)

Nová zařízení A3 pro středně velké organizace nebo pracovní skupiny Barevný skener a síťový tisk jsou std. výbavou.

MODULARITA
Olivetti d-Copia 2500MF a d-Copia 3000MF vycházejí z architektury moderního kopírovacího zařízení standardně vybaveného funkcemi síťového tisku a skenování a připraveného pro doplnění funkce síťového faxu. Základní výbava může být dále rozšířena o doplňkové moduly a výsledná sestava tak přizpůsobena individuálním potřebám konkrétního uživatele. Pro dokončovací funkce jsou k dispozici dvě finišovací zařízení, automatický podavač oboustranných originálů, dva doplňkové zásobníky na 500 listů papíru, přihrádka pro oddělení výstupu tisku a kopírování a pracovní odkládací deska.

PRODUKTIVITA
Oba digitální multifunkční systémy jsou speciálně navrženy pro racionalizaci systému zpracování dokumentů a jsou kompatibilní s nejmodernějšími technologiemi pro řízení podnikových procesů. Víceúlohový příjmový systém umožňuje současné zpracování tiskových, kopírovacích a faxových úloh, které se automaticky řadí do výstupní fronty. Odesílací systém zajišťuje skenování dokumentů a jejich rychlý přenos na cílové adresy vybrané z uloženého adresáře, obsahujícího PC stanice, faxová čísla a e-mailové adresy. Na pevný disk 80 GB lze ukládat dokumenty do uživatelských přihrádek, úlohových přihrádek nebo do sdílené schránky.

PRAKTIČNOST
Olivetti d-Copia 2500MF a d-Copia 3000MF jsou vybaveny řadou pokročilých prvků usnadňujících jejich ovládání. Mezi jinými je to například intuitivní ovládací displej s funkcí přehledu dokumentů, která pomáhá uživateli při orientaci v úlohách, neboť zobrazuje na displeji náhledové miniatury skenovaných a kopírovaných dokumentů. Dále je to on-line nápověda, která vysvětluje použití funkcí přímo při jejich výběru v několika jazycích včetně českého. Dokumenty mohou být také tisknuty přímo z paměťových modulů flash, aniž by bylo nutné je nejdříve nahrávat do PC.

BEZPEČNOST DAT
Vedle základního zabezpečení formou ID přístupových kódů a důvěrného tisku pod heslem lze oba modely vybavit speciálním doplňkem pro zvýšení datové bezpečnosti. Kit pro bezpečnost dat zajistí kryptování interního datového přenosu a smaže příslušná data z pevného disku po dokončení konkrétní úlohy. Doplňkový datový klíč UG-30 umožňuje vytváření PDF souborů se 128 bitovým kódováním. Po přenosu sítí může být takový soubor přečten pouze autorizovaným příjemcem se správným přístupovým klíčem.

Více informací najdete na: d-Copia 3000MF



Copyright © 2015 COMPLET a.s.- vstupní stránka  /   prezentace UNIBIND  /   prezentace OLIVETTI